vissza
2013
2012

Discounts

FÜLES BÁSTYA

A Xantus János Állatkert Füles Bástyája is nyitott kapukkal várja a karszalagos gyerekeket. (Pálffy u. 4/b.)

MOZGÁSBAN A MOBILIS

A Mobilis Interaktív Kiállítási Központ élménydús, látványos kísérleti bemutatókkal várja a látogatókat. Győrkőckarkötővel ingyenes. (Vásárhelyi Pál u. 66.)

LANGALÉTA GARABONCIÁSOK

A kurta lábú publikum bevonásával életveszélyes mutatványok útján keresik a Győrkőcfesztivál vitézeit síppal, dobbal, nádi hegedűvel kísérve.

MIKROPÓDIUM

Itt-ott, a fesztivál területén feltűnik néha egy varázskezű bábművész. Apró bábjait nem szabad kihagyni!

VÁROSNÉZŐ KISVONAT

A karkötős gyerekeket ingyen szállítja a fesztivál távolabbi helyszíneire. Óránként indul a Virágpiacról.

PANNONHALMI KIRÁNDULÁS

Győrkőckarkötővel a Pannonhalmi Apátság is ingyen látogatható.

LOCSPOCSPARTI

A nagy melegben felüdülést kínál a Rába Quelle Élményfürdő és Stand, ahova a Győrkőcfesztivál alatt a belépés ingyenes! (Fürdő tér 1.)

ZICHY LÁTOGATÓKÖZPONT

A győrkőckarszalaggal rendelkező gyermekek ingyenesen látogathatják a 38 méter magas Toronykilátót a Püspökvárban. 6 éves korig kötelező a felnőtt kíséret! (Káptalandomb 11.)

GYŐRKŐCTUTAJ

Kalandos út a Rába és a Duna folyón. Győrkőckarkötőt viselőknek ingyenes!

GYŐRKŐCPEREC

A 7. Győrkőcfesztivál legfinomabb újdonságát a Győrkőcközpontban kóstolhatja meg minden győrkőc, s fizetni sem kell érte. Ha ízlett, gyúrhatsz, süthetsz még néhányat a Perecházban.

NYITOTT KAPUK NAPJA A KÁRMELITA TEMPLOMBAN

Kiállítás a Kármelita templomba járó gyerekek kézműves alkotásaiból a templom melletti kiállító terem kirakatában. Szombaton 10.00-14.00 óráig kézműves foglalkozás ugyanitt.

TEMPLOMI SÉTA

Szombaton 11.00-kor és 13.00-kor a Kármelita templom titkos helyiségeibe is bepillantást nyerhetnek az érdeklődő gyerkőcök.

VASKAKAS KALAND

A belvárosban tett séta során a vaskakas legendáját kutathatják a gyerkőcök idegenvezető segítségével. Karszalaggal ingyenes. Találkozó a Győrkőcközpontban szombaton és vasárnap

UTAZÁS LOVASKOCSIN

A Virágpiacról minden órában induló mesés lovaskocsi az Ökoligetbe (Bercsényi liget) szállítja a győrkőcöket és szüleiket. A kocsikázás ingyenes mindenki számára.

BABAKÖTVÉNY

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK Zrt.) a Magyar Állampapírok, köztük a Babakötvény kibocsátójaként kiemelt figyelemmel fordul a családosok felé. A Győrkőcfesztivál támogatójaként az ÁKK Zrt.

A Győrkőcről hazafele ingyen zakatol a vonat – GYSEV

Váltson menetjegyet Győr állomásra, egy fénykép ellenében kérjen karszalagot gyermekének a szervezőktől, és visszafelé ingyen utazhat a csemete!